Βιογραφικό

 
Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Dr. Αντώνιος Κανελλέας είναι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνων. Διατηρεί πρότυπο ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα (Κολωνάκι). Παράλληλα, εργάζεται ως Consultant Dermatologist (part-time) σε Νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) στη Μ. Βρετανία. Διετέλεσε επί επτά έτη Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Κλινικής Δερματικών & Αφροδισίων Νοσημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ», στο Τμήμα Σεξουαλικώς Μεταδιδομένων Νοσημάτων. Συμμετέχει στην παράδοση μαθημάτων από αμφιθεάτρου στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής στη Β' Κλινική Δερματικών & Αφροδισίων Νοσημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ".
 
 
Δερματολόγος  Αφροδισιολόγος Dr. Κανελλέας Αντώνιος
 
 
 
Ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, καθώς και με επιλεγμένα αντικείμενα της Αισθητικής Δερματολογίας. Στο ιατρείο μας υπάρχει ειδικό ενδιαφέρον και εκτεταμένη εμπειρία στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, στην Ψωρίασηκαι στην Ατοπική Δερματίτιδα.

Ο ιατρός είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία και στο Νοσοκομείο “Α. ΣΥΓΓΡΟΣ”.
 
 
 
 
Έχει λάβει Yποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη συνολική διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του, καθώς και από την European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

Έχει ασχοληθεί ενεργά με την κλινική έρευνα στη Μ. Βρετανία, ως sub-investigator σε πάνω από 10 πολυκεντρικές, διεθνείς κλινικές δοκιμές (clinical trials). Έχει παρακολουθήσει διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στη Δερματοχειρουργική (British Society of Dermatological Surgery) και στην Αισθητική Δερματολογία (British Cosmetic Dermatology Group).

Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε μερικά εκ των οποίων και ως προσκεκλημένος ομιλητής.

Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε ελληνικά και διεθνή βιβλία (textbooks) Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας και έχει δημοσιεύσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά.

Ο Dr. Αντώνιος Κανελλέας είναι μέλος των παρακάτω επιστημονικών εταιριών:

  • British Association of Dermatologists (BAD)
  • Fellow of the Royal Society of Medicine (London, UK)
  • American Academy of Dermatology (AAD)
  • European Academy of Dermatology and Venereology (EADV)
  • European Association of Dermato-Oncology (EADO)
  • Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ)
  • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)
  • General Medical Council (GMC) της Μ. Βρετανίας
 
 
 
 
 
 

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Dr. Κανελλέας Αντώνιος

 
Τηλέφωνο 2107237775
 
Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού.
 
 
Δείτε κριτικές για το ιατρείο μας εδώ.